Git
Chapters ▾ 2nd Edition

A3.9 Додаток C: Команди Git - Електронна пошта

Електронна пошта

Багато проектів Git, включно зі самим Git, супроводжуються цілковито через поштові розсилання. Git має чимало вбудованих інструментів, щоб зробити цей процес легшим, від створення латок, які легко можна передати поштою до застосування цих латок прямо з поштової скриньки.

git apply

Команда git apply застосовує латку, створену за допомогою git diff чи навіть командою GNU diff. Вона схожа на те, що може зробити команда patch, з декількома маленькими відмінностями.

Ми демонструємо її використання та обставини, в яких ви можете забажати це робити в Застосування латок, отриманих поштою.

git am

Команда git am використовується для застосування латок з поштової скриньки, лише тих, що у форматі mbox. Це корисно для легкого отримання латок через пошту та застосування їх до проекту.

Ми розглянули використання та процес роботи навколо git am у Застосування латки за допомогою am, включно з використанням опцій --resolved, -i та -3.

Існує також декілька гаків, які ви можете використати, щоб допомогти з процесом роботи навколо git am, усі вони розглянуті в Гаки процесу роботи з поштою.

Ми також використовували її, щоб застосувати зміни з Pull Request сайту GitHub у форматі латки в Повідомлення електронною поштою.

git format-patch

Команда git format-patch використовується для генерації послідовності латок у форматі mbox, які ви можете використати для надсилання до поштової розсилки в правильному форматі.

Ми розглядаємо приклад внеску до проекту, що використовує інструмент git format-patch, у Відкритий проект за допомогою електронної пошти.

git imap-send

Команда git imap-send відвантажує згенерований за допомогою git format-patch mailbox до директорії чернеток (drafts) IMAP.

Ми розглядаємо приклад додання внеску до проекту, для чого надсилаємо латки інструментом git imap-send, у Відкритий проект за допомогою електронної пошти.

git send-email

Команда git send-email використовується для надсилання латок, що були згенеровані за допомогою git format-patch, поштою.

Ми розглядаємо приклад внеску до проекту за допомогою надсилання латок командою git send-email у Відкритий проект за допомогою електронної пошти.

git request-pull

Команда git request-pull використовується просто щоб згенерувати приклад тіла поштового повідомлення до когось. Якщо у вас є гілка на публічному сервері та ви бажаєте повідомити комусь, як інтегрувати ці зміни без надсилання латок поштою, то можете виконати цю команду та надіслати її вивід до людини, що ви бажаєте щоб вона втягнула (pull) ці зміни.

Ми демонструємо як використовувати git request-pull для генерації повідомлення про втягування в Відкритий проект з форками.

scroll-to-top