Git
Chapters ▾ 2nd Edition

5.5 Дистрибуиран Git - Заклучок

Заклучок

Треба да се чувствувате прилично удобно да придонесете за проект во Git, како и да одржувате свој сопствен проект или да ги интегрирате придонесите на другите корисници. Честитки на станување ефективен корисник на Git! Во следното поглавје, ќе дознаете како да ја користите најголемата и најпопуларната Git хостинг услуга, GitHub.

scroll-to-top